lisahlisah.blogg.se

Allting om ingenting, i huvudet på mina jag

Inte varje dag,..

Kategori: Allmänt

.
,..får man ett mirakel i famnen <3
.
    
.
Men det lyckan hade jag idag :) Jag och P-E har spenderat dagen i grannstaden Norrköping hos Elin och Oscar som för bara 3 veckor sedan fick sin Amelia, och idag fick vi träffa henne för första gången. Hon var så superjätteliten och när hon låg i min famn satt jag alldeles blixtstilla. Efter en stund öppnade ögonen och tittade på mig och nu är jag fast. Jag älskar henne och det ska jag göra hela livet! Jag ska bli världens bästa Lisah åt henne och lära henne allt jag kan :D
.
Kvällen har vi spenderat på gymmet. Började med bänk och trots att jag är alldeles slut i precis alla muskler jag äger så gick det bra. Tekniken sätter sig och känns allt mer naturlig. Efter bänken körde vi armar och av nån oförklarlig anledning hade jag gått med på att låta P-E stå för upplägget. Redan innan vi började hade jag ångrat mig, jag hade ingen som helst lust och i såna lägen brukar jag reagera med att bli arg. Då hade jag två alternativ. Bli arg på honom, vilket inte hade gjort någonting bättre alls. Bli arg på mig själv, vilket hade varit ungefär lika ofördelaktigt. Så, klokheten (ja, ni läste rätt) inom mig (jag har en, jag lovar), valde ett tredje alternativ. Att inte bli arg alls. (Halleluja!) 
.
Hans påhitt var en massa superset och först ut var biceps. Redan i det första insåg jag att helsike, det här är tungt. Så jag gav mig själv en mördarblick i spegeln och bet ihop.
I det andra setet insåg jag att det här är tungt! Då gav jag honom en mördarblick, men fortsatte. Sen orkade jag inte titta någonstans alls, så jag blundade istället. Kämpade. Hörde hans röst, "5 sekunder kvar", hade lust att be honom hålla käften, lyfte vikterna på nytt. Det är sällan jag är så tyst under ett pass. Men det gick bra, det blev effektivt och det gick snabbt. Han skulle ha en eloge, han fick ett "du är inte frisk". Men jag var snäll. För övrigt. Hela passet! Så jag skulle egentligen ha eloge jag med. ...eller? :)
.
.

Ungefär som att..

Kategori: Träning

.
..kroppen blöder. Och för varje gång jag vaknade inatt så var det bara värre. Jag log förnöjt för mig själv. Älskar känslan. 
.
Eftersom jag hade möjlighet att träna kväll igår så ville jag göra det. Dock kunde jag ändå inte hålla mig borta från gymmet på morgonkvisten. Det var rygg som stod på schemat och min genialiska idé var att splitta ryggpasset. Marklyft/trapz/mage på morgonen, sedan lats/roddövningar på kvällen. 
.
Det, i kombination med måndagens ben/biceps och tisdagens bröst/triceps gör att jag idag känner mig ganska mörbultad. Typ alldeles fantastiskt lovande inför dagens träning, som bara innebär fyra pass. Baksida ben/axlar för min egen skull, sedan yoga, och TRX för att härliga EFC-medlemmar och avslutningsvis ett stentufft fyspass för LMS-killarna.
.
Som ni ser, är jag precis lika bra på planera som vanligt :)
.
.

Nystart..

Kategori: Allmänt

.
..börjar om. Lämnar det gamla, låter det jag aldrig sa vara osagt. 
.
Jag tänkte för en stund fortsätta skriva på min gamla kära älskade hatade http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/ , men det är för sent, det sista jag skrev blev mitt avslut. Och jag ångrar det inte. Jag går själv ofta tillbaka och läser, påminner mig själv om vad jag gjorde, hur jag kände, vad jag tänkte. Vem jag var. Vad jag försökte leva upp till.
.
Mycket av det är positivt, men det är många minnen som gör ont. Ord som river upp sår större än dem skänker nytta. Och kanske viktigare ändå, ord som kan trampa på ömma tår, än idag.
.
Så jag börjar om, välkomnar en ny blogg och en möjlighet att fylla oskrivna blad. Jag är där jag är och var jag ska ändrar jag från dag till dag. Jag vill allting och ingenting och jag är överallt och ingenstans. Men gissa vad? Det är det, som är jag.
.

.