lisahlisah.blogg.se

Allting om ingenting, i huvudet på mina jag

En välbehövd,..

Kategori: Allmänt

,..distans. Från det vanliga.
.
Först hade vi semester i Oskarshamn. Det var helt fantastiskt. Fanns inga måsten eller krav, utan det kändes verkligen som att vi bara kunde vara. Vi rodde ut med båten, stannade en halv dag på en ö och fiskade, (fiska var kul, men trots att jag var "jätteduktig" fick jag bara sjögräs på kroken, var förmodligen nåt fel på fiskarna) jag gjorde yoga på klipporna, vi grillade på kvällarna, låg i hängmattan och njöt av tystnaden, spelade ordyatzy, badade en massa, gick långa promenader och bara myste. Ja, det var en svårslagen vecka.
.
  
 
  
.
Yup, thats my man. Kryper på knä och gräver mask med bara händerna! ;D
 
  
 
 
.
Och väl hemma känner jag inte att jag kommit tillbaka till min vanliga vardagsbubbla igen. Inte än i alla fall. Mitt fokus har legat på huset och kommande flytten och allt därtill, med renovering och inredning. En del av korten har jag helt lämnat över åt karln. Sånt där som hantverkare och att få allt att klaffa med att person finns på rätt plats och gör rätt sak i rätt ordning vid rätt tidpunkt. Nej, jag vill hellre bara titta på tapeter och köpa möbler och inreda. Riva väggar och bygga kök, kakla badrum och göra nya dörröppningar, det är sånt jag helst bara vill ska bli gjort utan att jag vet om det. Men ändå kan jag inte låta bli att lägga mig i. Det är väl det där behovet av att ha kontroll. Eller åtminstone att tro att jag har det.
.
Egentligen har jag ingen koll alls. Så jag har köpt sandpapper och målarfärg och ägnat mig åt att renovera små saker. Möbler. Ett bord jag köpte på blocket och två stolar jag hade hemma. En liten hylla och en pidestal. Alltihop i vitt. För att jag älskar vitt och just nu vill ha precis allting vitt. 
.
 
  
.
Blocket är det bästa jag vet för tillfället. Jag hänger där ungefär lika mycket som jag gjorde på hemnet innan vi köpt vårt hus. Med andra ord mer än vad som kan klassas hälsosamt. Jag har köpt en kökssoffa också. Och ett megastort ekmatsalsbord. Och en sekretär som var så ful att den inte fick följa med hem, men istället följde det med två stolar. Och PE får åka och hämta alla mina köp. Jag undrar hur länge han orkar. Snart tar han kanske datorn ifrån mig. Eller blockar mig från blocket, om man kan göra så.
.
Allt jag gör är dock inte genomtänkt. Jag gör mig av med saker också. Jag sålde mina köksmöbler och tyckte jag var smart. Tills det slog mig att jag ska bo här i ytterligare närmare två månader och nu inte har någonstans att sitta.
.
Min provisoriska frukostplats.. 
  
.
Men det blir bra och det är jätteroligt och jag älskar det. Och ännu mer älskar jag att det tar mig ur min låda. Jag kan måla och slipa och pyssla en hel dag och jag glömmer allt omkring mig. Det är underbart. Rena terapin faktiskt. Så det känns som att jag har semester hela tiden. Inte sån "ledig från jobbet"-semester, men litegrann "ledig från huvudet"-semester.. Och den mottages tacksamt.
.

Kommentarer

  • Sanna banana säger:

    Gud vad glad jag blir o läsa detta. Du verkar så lycklig och det är du värd! Fantastiska människa <3

    2014-07-26 | 11:24:01
  • Deweylig säger:

    Pilotenboard.de :: DLR-Test Infos, Ausbildung, Erfahrungsberichte :: operated by SkyTest® :: :: Profil anzeigen [url=http://www.pilotenboard.de/profile.php?mode=viewprofile&u=136667]More info...[/url]

  • FrankBoist säger:

    We provide circuit board repairs and replacements to address electrical issues in your heating system. [url=https://community.crssoftware.co.nz/user/kelly_finn_78] Outside taps![/url]

  • JosephSor säger:

    Vi presenterar för dig en ny rysk dejtingsajt för sex [url=https://rudating.pro] Best Russia Sex Dating[/url] Endast vi har riktiga och verifierade användarprofiler
    De mest befriade användarna i din region är direkt tillgängliga
    Registrera dig med en kampanjkod - 165545 och få en ingång till en privat klubb!
    Vi ses snart på - www.rudating.pro

    2023-10-04 | 10:36:46
    Bloggadress: http://https://rudating.pro
  • WilliamTig säger:

    Vi inbjuder dig att besöka en ny unik [url=https://rudating.pro]Sex individual Dating[/url] Endast vi har riktiga och verifierade frågeformulär
    De mest befriade användarna i din region
    Registrera dig med en kampanjkod - 927014 och få en ingång till en privat klubb!
    Vi väntar på dig på vår - www.rudating.pro

    2023-10-05 | 04:44:03
    Bloggadress: http://https://rudating.pro

Kommentera inlägget här: