lisahlisah.blogg.se

Allting om ingenting, i huvudet på mina jag

För att sammanfatta,..

Kategori: Allmänt

.
,..den senaste tiden på mest effektiva sätt så får mina påhitt snabbt och enkelt dömas av ett Bra idé eller Dålig idé.
.
Återinföra frukost
Bra idé
.
Jag äter min gamla hederliga frukost med havregrynsgröt kokt tillsammans med ett helt ägg och en extra äggvita, en halv grapefrukt och en proteinshake av naturellt vassle och en skopa antioxidanter i pulverform från Mighty Berries. 
.
Nya träningsupplägget: Mycket av allt 
Både bra och dålig ide
 
Kroppen gör ont i varenda vrå, jag har värk i varenda muskel. Jag har stundvis velat gå och gömma mig för att jag inte velat gå till gymmet. Men det var egentligen poängen med upplägget. Att det skulle vara tungt och jobbigt och överjävligt, både för kroppen och psyket. Jag har lärt mig att jag kan göra allt det där som "inte går" och jag har lyckats med mitt mission att längta efter vila. Drygt en vecka kvar nu.
.
Försöka baka muffins med pinacolada inspiration, gjorda av kokosmjöl och färsk anannas. 
Mycket Dålig idé
  
.
Konceptet kändes som det kunde blivit lyckat. det såg gott ut och luktade ljuvligt. Det färdiga resultatet däremot smakade riktigt illa och hamnade direkt i soporna, vilket gjorde att jag fick gå och lägga mig med en tomare mage än jag tänkt mig eftersom jag hade använt hela min kvällskvarg i smeten :(
.
Tjata i flera timmar om att få en avskedspresent sista dagen på jobbet
Bra idé
.
.
Under min lunch kom dem in med en låda fylld av grejer de tyckte kunde passa mig. Jag blev glad :) Några timmar senare lämnade jag ifrån mig nycklar och larmbricka. Gav bort min kniv och till och med min penna. Men mina arbetskläder hängde jag vackert in i mitt skåp och stängde det. 
.
Sötpotatis och matpumpa rostade i ugnen tillsammans med vanlig potatis och paprika
Otroligt Bra ide
.
Finns inte mycket att tillägga. Lite olivolja och flingsalt. Otroligt gott. Blev helsåld.
.
Och avslutningsvis..
Låta karln åka iväg hela helgen
Återigen både Bra och Dålig idé
.
.
Det blev tomt och tråkigt och konstigt, men jag har passat på att göra annat. Var ute med arbetskamraterna på bästa jobbet igårkväll, har träffat min bästa vän för att äta yoghurtglass och prata strunt och jag har jobbat och tränat. Och så stod det vackra blommor på bordet när jag kom hem från jobbet och det är ju trevligt det med.. <3
 .
Så, lite bra och lite dåligt. Men egentligen inte, för det mesta är bra. Jag är lite arg på situationen just nu, lite stressad och lite otålig. Men mina första fem dagar som "arbetslös" spenderar jag med att jobba, så särskilt arbetslös är jag ju egentligen inte.. och igår fick jag samtal från ett jobb jag sökt, vilket gjorde mig glad. Dock tror jag inte att det kommer att bli aktuellt, då jag inte kände att skiften dem ville sätta mig på vore helt positiva för mig. Men jag ska på intervju så får vi diskutera saken.
.
Tio dagar kvar, sedan far vi på semester. Och då släpper jag allt. Det som inte hinner lösa sig innan får helt enkelt göra det när vi är tillbaka.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: